8.6 C
Madrid
jueves, febrero 29, 2024

Velkommen til Spansk Dansk Handelskammer

Kære venner,

Vi inviterer jer til at deltage i vores forening af forretningsorienterede virksomheder og personer, Spansk Dansk Handelskammer – og dermed til at deltage aktivt i den spansk danske ”omgangskreds” i Spanien (Madrid).  En 100% privat forening, filosofien er at stimulere den kommercielle udveksling og relationerne mellem virksomheder og professionelle intereserede fra begge lande, det indbefatter kommercielle, forretningsmæssige sociale og kulturelle interesser. Vi har eksisteret i snart 40 år. Se venligst vor Web-side: www.camcomhida.com.

Vores aktiviteter omfatter møder, præsentationer, konferencer, kurser og ”festlige” arrangementer med henblik på at forstærke samarbejde og ”networking”. Vi organiserer ligeledes en lang række aktiviteter sammen med Cámaras Nórdicas og Cámaras Europeas (www.camaraseuropeas.com) som vi ligeledes er koordinator for de sidste 3 år (6.000 medlemmer fra 15 Handelskamre som repræsenterer mere end 6.000 medlemmer og 15.000 kontakter)

Hvert år uddeler vi en Pris, Spansk Dansk Iværksætterpris, til en dansk eller spansk virksomhed eller professionel, mellem vores medlemmer, som efter juryens mening har gjort sig fortjent til dette. I år er det 16. gang/år den uddeles.

Vi tilbyder aktiviteter og serviceydelser for vore medlemmer som inkluderer: Presentation af din virksomhed overfor andre medlemmer og øvrige kontakter i Spanien, organisation af seminarer – i den enkelte virksomhed eller i vores installationer. Opbakning og organisation af møder med nye kontakter i Spanien. Vi kan tilbyde dette og meget mere, skræddersyet til hver enkelt medlems behov, vi forsøger at blive jeres spanske ”rødder” her. Vi samarbejder med alle officielle organisationer i begge lande.

Vores website er ikke 100% oversat til dansk, venligst se aktiviteter etc. i vores spanske web http://www.camcomhida.com

Mange hilsener

Marianne Koefoed, formand/president

Últimas noticias