27.4 C
Madrid
lunes, julio 15, 2024

Centro Eleusis 26 års aktivitet med hurtig sprogindlæring for voksne

Vi taler naturligvis her om sprogskolen, Centro Eleusis, som bruger en hypnagologisk metode for at accelerere sprogindlæringen for voksne.

Centro Eleusis blev etableret på Costa del Sol i 1990 af Carlos Valle Romo (ses på billedet forneden), som er Cand. Psyk. ved Københavns Universitet. Carlos giver her selv et resume over aktiviteterne på det psykolingvistiske område i løbet af hans fænomenale 26 års lange virke:

Selvom Centro Eleusis har gennemført aktiviteter indenfor virksomhedspsykologi, klinisk psykologi og sportspsykologi, skal vi her fokusere specifikt på en kronologisk statistik, som understreger de sproglige aktiviteter.

Igennem den hypnagologiske metode med brug af psykologiske teknikker, som stimulerer accelererende sprogindlæring for voksne, med en vel defineret copyright (ophavsret) både her i EU og USA, har vi i de sidste 26 år beskæftiget os med at give intensive sprogkurser – specielt i spansk og engelsk – på grund af markedets store efterspørgsel.

Resultatet af disse 26 års uafbrudt aktivitet, viser os de følgende relevante punkter:

1. Antal af deltagere efter nationalitet – 52 forskellige nationaliteter:

De fleste deltagere kommer fra europæiske lande, men først og fremmest fra Nordeuropa, som f.eks. Tyskland, Belgien, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Storbritannien, Holland, Island.

I løbet af de seneste år er antallet af deltagere fra Rusland, Ukranien og Polen dog steget voldsomt.

I forbindelse med accelererende engelsk sprogindlæring er deltagerne kommet her fra Spanien, Mexico, Colombia, Peru, Chile, Argentina, Brasilien, Ecuador osv.

Vi skal understrege, at de fleste af de ovennævnte deltagere IKKE har boet på Costa del Sol og mange gange ej heller her i Spanien, men er kommet fra deres eget land for at deltage i vores intensive kurser. Det samme gælder for andre lande; enten tager vi til dem eller de kommer til os.

Nationalt, det vil sige indenfor Spanien, har vi haft deltagere fra Andalusien, Catalonien, Baskerlandet, Valencia, De Kanariske Øer, Ibiza, Madrid osv.

2. Deltagernes uddannelsesniveau: Selv om de fleste har haft og har en profil på højt uddannelses niveau, såsom advokater, arkitekter, læger, forretningsfolk, virksomhedsledere, virksomhedsejere, tandlæger, psykologer, psykiatere, konsulenter i coaching, revisorer, ingeniører, økonomer,dyrlæger, osv, så skal vi ikke glemme deltagerne med en glimrende teknisk uddannelse (såvel informatik som anden teknisk aktivitet), såsom sælgere, sekretærer, receptionister, sygeplejersker, fysioterapeuter, kiropraktorer, modeller, professionelle og sportsudøvere.

CEOg et meget vigtigt punkt: Vi har gennemført mange kurser med deltagere uden uddannelse, som f.eks. også har indlæringsproblemer, ordblindhed (som er min specialitet), stammen eller har skadet en del af hjernens  højre hemisfære (efter en bilulykke eller lignende). BEMÆRK: Hvis skaden er sket på den venstre hemisfære, ville vores indlæringsmetode være umulig).

3. Deltagernes alder: Fra 12 til 83 år og de fleste deltagere er mellem 30 til 60 år gamle. Ligeledes er det relevant at nævne, at mange deltagere er pensionister, som har bosat sig her i Spanien.

4. Realiseret undervisning: individuelt, par eller i en gruppe.

Langt de fleste af vores kurser er intensive kurser på 10, 7 og/eller 5 dage, afhængigt af den enkelte deltagers behov.

Hovedparten af kurserne bliver realiseret på vores skole, Centro Eleusis på Costa del Sol. Ikke desto mindre har vi givet mange kurser i virksomhedernes undervisningslokaler og/eller i private hjem. Vi har rejst over hele Spanien (specielt Barcelona, ​​Ibiza, Tenerife, og Valencia) og udenfor Spanien til Danmark, Norge, Rusland, Ukranien, USA (Californien) og Mexico.

Endelig giver denne opgørelse os et overblik over hvordan og hvor vi har realiseret vores psykolingvistiske aktiviteter i løbet af de sidste 26 år.

På grund af de optimale resultater vi giver folk, fortsætter strømmen af ​​deltagere på en positivt måde og igennem deltagernes egne anbefalinger.

Vi har på en hurtig måde løst det største problem, som de fleste virksomheder har; nemlig sprog barriere.

Og samtidig for udenlandske residenter bosiddende i Spanien, som blot ønsker at socialisere sig i deres nye omgivelser og/eller starte nye professionelle arbejdsaktiviteter op ved brug af ​​et nyt tillært sprog via optimal hastighed.

For yderligere information kan man besøge deres hjemmeside her: www.centroeleusis.net, hvor igennem man kan kontakte Carlos Valle Romo om hans forskellige kursustyper, niveauer, priser og specielle sommertilbud.

ET NYT SPROG … EN NY VERDEN er deres slogan!

Últimas noticias