21.5 C
Madrid
martes, junio 25, 2024

Danes World Wide Dobbelt Statsborgerskab 1. september

dww dww1

 

 

 

 

Danes Worldwide fejrer dobbelt statsborgerskab!
I Danes Worldwide glæder vi os rigtig meget til at fejre, at loven om dobbelt statsborgerskab træder i kraft. Det sker tirsdag den 1. september, hvor vi klokken 17:30 holder fest i Pressen i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen i København(bemærk venligst den nye dato grundet samarbejdet med Politiken).

Vi er i øjeblikket i fuld gang med at sammensætte aftenens program, som vil byde på en række spændende indslag: Vi har kontakt til en spændende hovedtaler fra den politiske verden, ligesom vi arbejder på at kunne byde på underholdning, som både har humor og kant. Og så vil der være skøn lounge-jazz, som bidrager til stemningen.

Derudover kårer vi ”Årets Verdensdansker”, som er Danes Worldwides pris til en dansker, der har gjort en særlig og synlig indsats for at markere Danmark og danske værdier i udlandet. Med titlen følger en skulptur designet af den anerkendte danske glaskunstner Stig Persson.

Vi byder også på lidt godt at spise – og så er baren naturligvis åben. Aftenens konferencier er manuskriptforfatteren og tv-kokken Adam Price, som vi kender fra bl.a. tv-serien ”Borgen” og madprogrammerne ”Spise med Price”.

Så sæt kryds i kalenderen ved tirsdag den 1. september. Vi glæder os til at se dig!

Facebook

 

YouTube

 

LinkedIn

 

Kontaktdanes.dk        danes@danes.dk        +45 3332 0913

 

 

 

Últimas noticias