Virksomhedsinformation

Vi har modtaget forretningsrelateret information fra forskellige relevante institutioner, organisationer og foreninger, som kan ses nedenfor.

 

CENOR

CENOR (CISM-CEOE), er et Handelsforbund i det nordlige Madrid. De er medlem af vores Handelskammer af flere årsager; vores adresse er i Alcobendas, som  ligger i den nordlige del af Madrid, og gennem forskellige samarbejdsrelationer nyder vi godt af en udvidelse af vores netværk med kontakter i Spanien som vores medlemmer kan drage nytte fra. www.cenormadrid.org.

CENOR informerer os ofte om forskellige aktuelle emner relateret til erhvervslivet (kun tilgængeligt på spansk), såsom:

CEIM

CEIM, Madrids Forretningsforbund -CEOE, er et forbund for Madrids virksomhedsledere. Efter mere end 30 års drift, består det af mere end 380 sektorspecifikke og regionale erhvervsorganisationer. http://www.ceim.es

Her kan du læse den seneste økonomi- og arbejdsmarkedsrapport fra CEIM.

CEOE

CEOE (Arbejdsgiverforening), er en privat non-profit organisation, hvis primære formål er at forsvare og repræsentere de forretningsmæssige interesser over for offentlige myndigheder og samfundet generelt. http://www.ceoe.es

Her kan du se en rapport udarbejdet af CEOE om forskellige former for indkøb.

CEOE har udarbejdet en vurdering af Statens Generelle og Sociale Budgetter for 2014 fra et forretningsmæssigt synspunkt. Du kan se den her.

MADRID NETWORK/MADRID FINANS CENTRUM

Madrid Network blev oprettet for at fremme innovationen i region Madrid og for at placere Madrids økonomi blandt de mest avancerede regioner i verden. Madrid Network er et offentligt-privat netværk, der består af mere end 750 deltagende partnere, store og små virksomheder, forskningscentre, universiteter og teknologicentre. Det har støtte af Region Madrid, Handelskammeret og CEIM.

De anbefaler at besøge deres Investeringsforum her www.madridfinancialcentre.org/foros-de-inversion. Et forum hvis formål det er at holde styr på de forskellige initiativer som skyder frem hele tiden.

Man kan her se den endelige version af rapporten Financial transaction tax:  the impacts and arguments. Literature Report inden for rammerne af European Financial Centres Roundtable. Den er udarbejdet af PwC  i samarbejde med flere andre vigtige finansielle institutioner.

Tryk på følgende link for at se den spanske kalender over helligdage http://www.calendarioslaborales.com/