Cursos/Kurser Danés/Spansk

CURSO DANÉS

Estamos organizando un curso de danés y queremos que sea un espacio interesante y vivo con «extraescolares» creativos y, por supuesto, involucrando a nuestro colectivo en todo.
Darán comienzo a partir de Enero 2014 en las instalaciones de Serem Paseo de las Delicias, 31, 28045 Madrid.
 ¡Apúntate como alumno en secretariado@camcomhida.com!

CURSO ESPAÑOL PARA DANESES O ESCANDINAVOS

Dansk Spansk Handelskammer/Cámara Hispano Danesa, Asoc. Empresarial er igang med at organisere spansk kursus for danskere og andre skandinaver som har brug for at lære sproget fra start, enten fordi I er flyttet hertil eller fordi I skal være her for en kortere periode/studieophold etc.

Vi er så heldige at vi har en erfaren lærer/profesora som er spansk og har boet i Danmark i flere år og som derfor kan forstå den danske/skandinaviske tankegang… så vigtigt for at kunne planlægge en korrekt undervisnings-strategi. Ligesom vores kursus i dansk undervisning drejer dette sig om kvalitets-timer samt om at give ekstra-aktiviteter som er med til at give indholdet praktisk relevans.

For at vi kan starte, beder vi jer om tilbagesvar ang. interesse, behov, niveau samt mulighed for tidspunkter… til secretariado@camcomhida.com